Det fick bli ett Återbruk...

Det fick bli ett Återbruk... - Hej kompis Dela enkla tips till våra vänner, I artikeln du läste denna gång med titeln Det fick bli ett Återbruk..., Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmänna, Artikel dagliga, Artikel De senaste tipsen, Artikel hälsa, Artikel tekniker, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Det fick bli ett Återbruk...
länk : Det fick bli ett Återbruk...

Läs också


Det fick bli ett Återbruk...

Återbruk är väl inte precis nytt för mig men jag kan inte heller skryta med att jag varit bäste dräng inom området. Köpt en del saker på Tradera och Blocket genom åren men inte för att jag haft ett miljötänk i första ledet utan i de allra flesta fall för att det har varit saker som utgått och som jag spårat fram inom dessa kanaler. Under 2018 har jag dock börjat tänka allt mer på det här med miljön och hur vi i vårt hushåll kan hjälpa till att dra vårt strå till stacken.

'Återbruk är i de flesta fall mer miljövänligt då det förlänger en produkts livslängd vilket hämmar nytillverkning och konsumtion av nya varor. Därmed sparas exempelvis den energi som skulle gått åt för att bryta ner och återvinna delar av produkten för att sedan bygga upp något helt nytt av den'.


När jag slutligen bestämde mig för att byta ut ett par ljusslingor mot en adventsljusstake kändes det naturligt att scanna av begagnatmarknaden först. Ganska snabbt fann jag också en ljusstake som jag tyckte mycket om. Som enda intressent på Tradera gav jag under hundralappen. 

Månglans heter den och är designad av Charlotte Falck för Star Trading. Enkel och stilren med ett modernt uttryck som föll mig precis i smaken. Det verkar vara lite problem med ena lampan som glappar men jag håller tummarna att den ska fortsätta lysa under många år framöver. LED- lamporna är integrerade så de går tyvärr ej att byta ut, men de brukar ha lång livslängd.

Allt som allt är jag jättenöjd med min återbrukade ljusstake. En win win både ur miljösynpunkt och ekonomiskt perspektiv.


//Tina




således artikel Det fick bli ett Återbruk...

det är alla artiklar Det fick bli ett Återbruk... Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Det fick bli ett Återbruk... adressen https://delaenkla.blogspot.com/2018/11/det-fick-bli-ett-aterbruk.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Det fick bli ett Återbruk..."

Skicka en kommentar