Full Rulle & Gott Nytt År...

Full Rulle & Gott Nytt År... - Hej kompis Dela enkla tips till våra vänner, I artikeln du läste denna gång med titeln Full Rulle & Gott Nytt År..., Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmänna, Artikel dagliga, Artikel De senaste tipsen, Artikel hälsa, Artikel tekniker, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Full Rulle & Gott Nytt År...
länk : Full Rulle & Gott Nytt År...

Läs också


Full Rulle & Gott Nytt År...

Igår körde vi järnet och rensade ut i hela målarförrådet. Tömde först ut a l l t i n g och sedan gick vi igenom burk för burk plus allt annat som också hamnat där. Jag kände mig både yr och överväldigad under hela processen men tillsammans tog vi oss igenom det. Efter vi rensat klart körde vi ett stort lass till Återvinningen och passade även på att ta granen med oss. 

Det är så himla fint där inne nu och organiserat och vi vet precis vad vi har. Jag har varit flera vändor och öppnat dörren och bara stått och tittat in på alla målarspannar. Nu uppdelade efter ändamål med utefärger för sig och inomhusfärger för sig. Ett separat hyllplan för sambons bilprodukter och polermaskin med tillbehör, sprayfärger för sig, limprodukter och spackel för sig, bets och olja för sig o s v.


Nu har jag det övriga förrådsrummet som behöver röjas upp och på det en rejäl dammsugning av hela källarplanet. Vi har även en omgång prylar som ska lämnas på auktion samt lite omorganisering av Julsaker. I det stora har det dock nu skett en stor förändring och jag är framförallt lättad av att äntligen kunna bocka av det här med målarförrådet från listan. Ska försöka ta lite bilder från källaren framöver, men där är ju så mörkt och ännu mer nu mitt i vintern men  gör ett tappert försök.

Passar även på att önska er Ett riktigt Gott Nytt År så ses vi igen i början på 2019 med mer av rensa och att skapa sig ett enklare liv.


//Tina




således artikel Full Rulle & Gott Nytt År...

det är alla artiklar Full Rulle & Gott Nytt År... Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Full Rulle & Gott Nytt År... adressen https://delaenkla.blogspot.com/2018/12/full-rulle-gott-nytt-ar.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Full Rulle & Gott Nytt År..."

Skicka en kommentar