Tända Ljus & en ensam Adventsljusstake...

Tända Ljus & en ensam Adventsljusstake... - Hej kompis Dela enkla tips till våra vänner, I artikeln du läste denna gång med titeln Tända Ljus & en ensam Adventsljusstake..., Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmänna, Artikel dagliga, Artikel De senaste tipsen, Artikel hälsa, Artikel tekniker, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Tända Ljus & en ensam Adventsljusstake...
länk : Tända Ljus & en ensam Adventsljusstake...

Läs också


Tända Ljus & en ensam Adventsljusstake...

Helgen har gått i ett och igår eftermiddag efter jobb på fm och därefter lastat 17 gipsskivor som vi sen bar upp på övervåningen, kände jag mig så trött att jag inte orkade med att fixa resten av julbelysningen. Men första advent blev det ju ändå. Istället för adventsstjärnor tände vi kronljus och den återbrukade adventsljusstaken stod sedan tidigare på plats i verandan. Stress byttes mot en lugn stund i soffan med TV-brasa, julmusik, glögg, pepparkakor och ädelost.


Idag är jag ledig och ska vara hemma hela dagen lång. Hänga upp stjärnorna, äta risgröt, njuta av en kopp kaffe i lugn och ro och bara ha det gott. 

Med två stycken reducerade ljusslingor har vi nu allt som allt 4 enheter julbelysning. Två stycken adventsstjärnor, en adventsljusstake och en ljusring. Det blir i år en stjärna i sovrummet, en i köket, ljusstaken i verandan och till vardagsrummet min absoluta favorit som jag hoppas ska vara för evigt- den stora ljusringen GLÄNSA från IKEA som måste ha närmre 15 år på nacken. Varje år håller jag tummarna att den fortfarande fungerar. Från början var de två men slingan(LED) på den andra slutade plötsligt lysa och lamporna går inte att byta så man vet inte hur länge det varar. Men även i år lyser den.


Hoppas ni får en bra start på nya veckan. Nu går det ju bara så ofantligt fort till Jul så det gäller att verkligen n j u t a! 


//Tina




således artikel Tända Ljus & en ensam Adventsljusstake...

det är alla artiklar Tända Ljus & en ensam Adventsljusstake... Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Tända Ljus & en ensam Adventsljusstake... adressen https://delaenkla.blogspot.com/2018/12/tanda-ljus-en-ensam-adventsljusstake.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Tända Ljus & en ensam Adventsljusstake..."

Skicka en kommentar