Enkelt Julbord...

Enkelt Julbord... - Hej kompis Dela enkla tips till våra vänner, I artikeln du läste denna gång med titeln Enkelt Julbord..., Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmänna, Artikel dagliga, Artikel De senaste tipsen, Artikel hälsa, Artikel tekniker, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Enkelt Julbord...
länk : Enkelt Julbord...

Läs också


Enkelt Julbord...

Det väntas väl inte precis något minimalistiskt julbord här hemma på Julafton, men ändock ett relativt enkelt sådant. Sedan några år tillbaka väljer vi båda ut ett par olika saker som vi tycker lite extra om och som tillsammans med skinkan och risgröten som är stående på menyn varje år, blir till ett litet smakfullt julbord.

I år bjuds det på Janssons, senapssill, prinskorv, revbensspjäll, skinka och tomtegröt. Tillbehör till det blir saftsås, vörtbröd, brysselkål, senap och ägg. Drycken består av Julmust, Julöl och självklart Glögg.


Janssons, revbensspjäll, julskinka och gröten förbereds och lagas till på Julafton, resten köps färdigt och brödet tar vi från bagaren i stan. Det som är nimt med julmaten är att man har att äta av i dagarna tre och ej behöver tänka något på mer på det. Ska bli så otroligt skönt att bara få v a r a.

Nu under veckan blir det lite baka av(b la kokostoppar med saffran och apelsin) så att vi har lite blandat gott att bjuda på till dem som e v tittar in under Jul och mellandagar. Samtidigt blir det ännu lite mer rensat i skafferiet
Handling av ovan nämnda, sända iväg julhälsningar, ta in och pynta granen sen tror jag allt vi är redo att njuta av både Juletid och Julefrid här hemma.


Mer om en Enkel Jul i inlägget här och här.


//Tina




således artikel Enkelt Julbord...

det är alla artiklar Enkelt Julbord... Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Enkelt Julbord... adressen https://delaenkla.blogspot.com/2018/12/enkelt-julbord.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Enkelt Julbord..."

Skicka en kommentar