Pyntet & Njuta hela vägen fram...

Pyntet & Njuta hela vägen fram... - Hej kompis Dela enkla tips till våra vänner, I artikeln du läste denna gång med titeln Pyntet & Njuta hela vägen fram..., Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmänna, Artikel dagliga, Artikel De senaste tipsen, Artikel hälsa, Artikel tekniker, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Pyntet & Njuta hela vägen fram...
länk : Pyntet & Njuta hela vägen fram...

Läs också


Pyntet & Njuta hela vägen fram...

Men nu så. Julfeelingen har äntligen infunnit sig. Vaknade till ett fantastiskt vitt vinterlandskap idag på morgonen och det är bara s å ljuvligt att beskåda dessa snöklädda träd utanför fönstren. Christmas Classics strömmar ur högtlalaren, pyntet har plockats fram och nu blir det njuta av hela vägen fram till Jul. 

Rensade i jullådan för en kort tid sedan men kom ändå inte riktigt ihåg hur mycket av pyntet som fanns kvar. De är bara några få men O j, vad jag tycker mycket om dem. Äldst är den silvriga granen i metall som jag fått av min mamma för herrans många år sedan. Fint minne av henne. 

Komma hem

Snögloben med renar inhandlades för par år sedan på ÖB och kan ses lite bättre i inlägget här. Ljuslyktan är en variant på änglaspel som snurrar så vackert när ljuset i den tänds. Som ni ser hör samtliga delar till ett och samma elementet. Det finns liksom ingen tvekan om att jag är en typisk metall

Tänds lyktan finns två av de andra elementen utöver metall representerade. Kan ni se vilka som saknas?


//Tina 




således artikel Pyntet & Njuta hela vägen fram...

det är alla artiklar Pyntet & Njuta hela vägen fram... Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Pyntet & Njuta hela vägen fram... adressen https://delaenkla.blogspot.com/2018/12/pyntet-njuta-hela-vagen-fram.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Pyntet & Njuta hela vägen fram..."

Skicka en kommentar