Månadens Inköp...

Månadens Inköp... - Hej kompis Dela enkla tips till våra vänner, I artikeln du läste denna gång med titeln Månadens Inköp..., Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmänna, Artikel dagliga, Artikel De senaste tipsen, Artikel hälsa, Artikel tekniker, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Månadens Inköp...
länk : Månadens Inköp...

Läs också


Månadens Inköp...

Mars såg först ut att bli en köpfri månad vilket är något jag eftersträvar, men så ändrades kursen här nu i slutet på månaden b la i samband med ett oplanerat besök på IKEA. 

Komma hem

Följande inköp har gjorts under Mars;

  • 2 st plädar
  • 1 st grill med tillbehör(överdrag, grillhylla)
  • 2 st vägglampor
  • 1 st dekoration

Plädarna har jag haft span på varje gång jag besökt IKEA. De är av bomull, lin och polyester i ett lite tunnare och svalare utförande och kommer ersätta päls- och bollpläden under de varmare vår- och sommarmånaderna. Självklart rensas samtidigt ett par andra plädar bort.

Vår stackars grill körde vi helt slut på under förra säsongen. Vi har haft den i våra ägor sedan vi köpte huset för många, många år sedan. Vid ett besök på ICA fanns lägligt nog Weber- grillar till nedsatt pris så vi passade helt enkelt på.

En av de nyinköpta vägglamporna ersätter en armatur som det sedan en tid börjat osa bränt om(helt livsfarlig). Den andra i paret kommer användas till att belysa murstocken i vardagsrummet. Det blev vägglampan Tolomeo Faretto från Artemide. En riktig klassiker som aldrig går ur tiden. 

Och så dekorationen då som känns som det minst nödvändiga men jag gillar den starkt så det får det ändå vara värt.


//Tina




således artikel Månadens Inköp...

det är alla artiklar Månadens Inköp... Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Månadens Inköp... adressen https://delaenkla.blogspot.com/2019/03/manadens-inkop.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Månadens Inköp..."

Skicka en kommentar